top banner 03

Όροι λειτουργίας του forum

  • chris
  • chris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
11 years 8 months ago - 11 years 8 months ago #1 by chris
chris created the topic: Όροι λειτουργίας του forum
Καλώς ήλθατε στο forum του ιστότοπου «Η λύρα της Κρήτης και του Αιγαίου».

Οι κανόνες συμμετοχής είναι οι παρακάτω:
  1. Αφού κάνετε τη σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλος, θα σας αποσταλεί αυτόματα ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε, μέσω του οποίου θα επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας, και στη συνέχεια θα μπορείτε να συμμετέχετε στο forum ως μέλος του.
  2. Ως μέλος του forum, μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις ή απόψεις και σχόλια, πληροφορίες και στοιχεία, σχετικά με την ιστορία, την εξέλιξη και την κατασκευή της λύρας, και όποιων άλλων θεμάτων είναι σχετικά με το περιεχόμενο του ιστότοπου.
  3. Η έκταση του κειμένου που αποστέλλεται δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200-300 λέξεις. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να υποβληθεί κείμενο μεγαλύτερης έκτασης, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του forum.
  4. Τα κείμενα που υποβάλλονται ως σχόλια ή απόψεις πρέπει να τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας της δημόσιας γραφής.
  5. Για τον έλεγχο της τήρησης του παραπάνω κανόνα, τα κείμενα που θα υποβάλλονται θα γίνονται δημόσια ορατά στο forum μόνο μετά τον έλεγχο του διαχειριστή. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τη δημοσίευση του κειμένου, ο διαχειριστής θα επικοινωνεί με τον αποστολέα.
Last Edit: 11 years 8 months ago by chris.
The topic has been locked.
Time to create page: 1.514 seconds